Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ajax-search-pro domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/u536136694/domains/vatupdate.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

Deprecated: The called constructor method for WP_Widget class in EV_Widget_Entry_Views is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/u536136694/domains/vatupdate.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260
Invoices issued outside KSeF and deductible costs — how the tax authority interprets it – VATupdate
VATupdate

Share this post on

Invoices issued outside KSeF and deductible costs — how the tax authority interprets it

Summary
  • A company asked whether invoices wrongly issued outside KSeF (paper/PDF) after 1 February 2026 could still be deductible costs (KUP). [ksiegowosc.infor.pl]
  • The Director of KIS (interpretation of 15 June 2026) ruled in the taxpayer’s favour: deductibility is governed by Art. 15(1) CIT, not the technical medium of the invoice. [ksiegowosc.infor.pl]
  • The right to a cost is preserved even if the supplier later re‑sends the same invoice correctly via KSeF, confirming the existing interpretation line. [ksiegowosc.infor.pl]

Source:



Sponsors:

Pincvision

Advertisements: